Websites bouwen? Maar natuurlijk!

Jouw website is niet een online visitekaartje

Een website is niet langer een online visitekaartje. Nee, jouw website is een machine die voor jou moet werken. Een website moet efficiënt en gemakkelijk navigeerbaar zijn en moet er natuurlijk ook goed uitzien. Een website is dus geen kunstwerk maar moet wel betrouwbaarheid uitstralen en dienen als het professionele gezicht van jouw bedrijf. Een website is dus een verlengstuk van de merkbeleving en moet daarom zorgvuldig zijn ontworpen. Jim Roses maakt websites met behulp van een groot netwerk van web- en grafisch ontwerpers. We werken in Adobe XD om ervoor te zorgen dat het UX-ontwerp pixel-perfect is. Bij de meeste websiteprojecten gebruiken we o.a. WordPress. Woocommerce, Shopify en Mach3blocks. Al deze platforms zijn gebruiksvriendelijk en krachtige CMS-systemen.

Wij bouwen websites met de eindgebruiker als uitgangspunt

We vergeten soms bijna dat er aan de andere kant van het scherm iemand is die jouw website moet bezoeken. Daarom moeten we bepalen wat hij of zij van jouw merk verwacht. Als je formeel wilt zijn, gebruiken we formele lettertypen en zorgen we ervoor dat alles er bijna koninklijk uitziet. Maar als je extreem creatief bent, gebruiken we felle kleuren en kant-en-klare ontwerpen. Uiteraard gebruiken we altijd jouw huisstijl als blauwdruk voor de vormgeving van de website.

We testen een website op de meest gebruikte apparaten

Websites moeten er op alle mogelijke apparaten perfect uitzien. Wij gebruiken hiervoor CMS om er voor te zorgen dat jouw website effectief blijft, ongeacht welk apparaat je gebruikt. Wanneer we ontwerpen zorgen we ervoor dat we tegelijkertijd alle apparaten van smartphone, tablet tot laptop in de gaten houden.

Enkele voorbeelden van recente website projecten