Social media advertising

Helemaal los gaan zonder agressie

Iedereen moet je kunnen zien

Een veelgemaakte fout is de gedachte: “Ik heb een goede website, de klanten komen nu vanzelf!”. Dit is niet het geval. Een website biedt een hele mooie basis om de klant te overtuigen van de kwaliteit van jouw dienst of product zodra de klant jou heeft gevonden. Maar hoe laat je klanten jouw website vinden? En hoe worden ze vervolgens klant? Het antwoord is social media marketing. Het voordeel van social media is dat het gebruik gratis is  en je direct kunt beginnen. De kunst is alleen het vinden van jouw ideale doelgroep. Allereerst kijken we naar de merkpropositie. Waarom ben je online en wat wil je bereiken? Op basis van dat antwoord ontwikkelen we een online marketingstrategie. Dit kan uit één of meerdere diensten bestaan. Deze diensten worden in de onderstaande punten weergegeven.

Elk social media kanaal heeft een andere functie

Online adverteren kan op verschillende manieren en via verschillende kanalen. Het is belangrijk om op het juiste moment de juiste persoon te bereiken met het kanaal dat past bij jouw doelgroep. Daarom is het allereerst belangrijk om de online doelgroep van jouw bedrijf te achterhalen. Waar bevindt deze doelgroep zich op internet en wat zijn hun interesses? Ten tweede bespreken we samen de doelstellingen en bepalen we voor elke doelstelling het gepaste budget. Ten derde kiezen we het juiste kanaal om deze klant te bereiken en ontwikkelen wij de advertenties. De laatste stap is het constant optimaliseren van de campagne om de gewenste doelgroep en doelstelling te behalen.

Belang van goed management

Nu gaan we de campagne beheren en de effectiviteit van de advertentie analyseren. Na een testfase van een maand hebben wij een goed beeld van hoe jouw markt beweegt en wat wel en niet werkt voor de gekozen doelgroep. We zullen hier en daar wat aanpassingen aan de advertentie maken om in deze tijd zoveel mogelijk informatie op te halen om de uiteindelijke formule van jouw bedrijf te bepalen. Alle mogelijke resultaten en strategieën worden met jou besproken zodat je een goed beeld krijgt van wat we doen en waarom. Hiervoor heb je bij ons een vast aanspreekpunt. Een specialist op het gebied van online adverteren die al jouw vragen kan beantwoorden.

Het moet essentieel zijn

Nu gaan we de campagne beheren en de effectiviteit van de advertentie analyseren. Na een testfase van twee weken hebben wij een goed beeld van hoe uw markt beweegt en wat wel en niet werkt voor de gekozen doelgroep. We zullen hier en daar wat aanpassingen aan de advertentie maken om in deze tijd zoveel mogelijk informatie op te halen om de uiteindelijke formule van jouw bedrijf te bepalen. Alle mogelijke resultaten en strategieën worden met u besproken zodat u een goed beeld krijgt van wat we doen en waarom. Hiervoor heeft u bij ons een vast aanspreekpunt. Een specialist op het gebied van online adverteren die al uw vragen kan beantwoorden.

Met social media marketing kun je jouw boodschap overal tussen krijgen

Wat gaan we doen?

LinkedIn

 • B2B
 • Op een laagdrempelige manier de zakelijke markt bereiken
 • Lage postfrequentie
 • Maandelijks gepland

Facebook

 • B2C / B2B
 • Merkbekendheid vergroten
 • Lage postfrequentie
 • Maandelijks gepland

Instagram

 • B2C
 • Vergroten van de merkidentiteit
 • Hoge postfrequentie
 • Maandelijks gepland

Social media advertising moet je elke maand bijhouden!

Content creatie door gebruik te maken van foto’s en video laadt u eenvoudig en effectief uw merk. Content creatie is een ideale manier om (potentiële) klanten op een leuke en informele manier te benaderen. De voordelen van content creatie zijn:

 • Klantenbinding
 • De identiteit promoten
 • Merkbekendheid vergroten (veel gebruik van voorbeelden / afbeeldingen)

Aarzel niet, laat ons je helpen met jouw branding uitdagingen!