Social

ROI met grafische vormgeving

Kan grafische vormgeving geld opleveren op social media? Jazeker. Jim Roses helpt inmiddels een groot aantal bedrijven met het genereren van leads en meer traffic.

Alle bedrijven met een scherp aanbod en een overtuigende boodschap hebben de meeste kans hun business te laten groeien. Veel bedrijven vergeten namelijk voor zichzelf te formuleren wat hun dienst of product hun klant daadwerkelijk voor waarde oplevert. Wij zijn aanbod kent en wat het doet voor de klant kan zodoende ook een omzet verhogende boodschap formuleren. Dit is dan ook wat Jim Roses doet. Wij maken content, adverteren en zetten dit uit op o.a. Facebook en Linkedin. Naast het aanbieden van leadgeneratie diensten biedt Jim Roses ook social media management. Wij beheren het social media verkeer en bepalen het beste tijdstip van plaatsing.

Cheerleads.nl ons eigen huislabel voor het generen van kwalitatieve leads

Om onze social media activiteit los te trekken van ons merk Jim Roses hebben wij Cheerleads.nl gelanceerd. Met dit platform bedienen wij de groeiende vraag naar kwalitatieve leads. Dit doen wij door een advertentie te ontwerpen en deze te plaatsen op de tijdlijn van de doelgroep. Vervolgens wordt de response op de advertentie doorgemeten en waar nodig aangepast. Op deze manier wordt een stroom nieuwe potentiële klanten aangeboord die anders nooit zouden zijn bereikt.

Wij helpen je graag verder

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.