#SOCIAL VERSPREID JOUW BOODSCHAP OP HET KANAAL VAN JOUW DOELGROEP

Jouw boodschap moet gezien worden en wij gaan je helpen dit te bereiken

Wil je opvallen op sociale media en je merk naar een hoger niveau tillen? Dan zijn consistentie, geduld en aantrekkelijke grafische vormgeving essentieel. Het creëren van aantrekkelijke banners, videobanners en advertenties zijn cruciaal om de aandacht van je doelgroep te trekken. Jim Roses beschikt over een team van getalenteerde vormgevers en social media experts om voor jou aan de slag te gaan. Samen bouwen wij voor jou aan op maat gemaakte ontwerpen die perfect passen bij jouw merkidentiteit. Of je nu een nieuwe kledingcollectie wil promoten, een speciale aanbieding wil delen of gewoon de aandacht van je volgers wilt vasthouden, wij hebben de expertise om jouw boodschap visueel te communiceren. We zorgen ervoor dat je social media banners opvallen in de drukke nieuwsfeeds en dat ze de kernwaarden van jouw merk weerspiegelen. Daarnaast nemen we niet alleen het ontwerp, maar ook de content uit handen.

Door Jim Roses in te schakelen voor je social media banners en grafische vormgeving, kun je je concentreren op je kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor de visuele presentatie van jouw merk op sociale media. We zorgen voor consistente branding en een professionele uitstraling, waardoor je merk positief opvalt en een blijvende indruk maakt op je volgers. Kortom, Jim Roses neemt het ontwerp en de content van je social media banners en grafische vormgeving uit handen, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van je bedrijf. Met onze expertise en creativiteit zorgen we ervoor dat je merk opvalt op sociale media en een blijvende impact heeft op je doelgroep.

Onze social media diensten

Banners

Wie een blog heeft en genoeg volgers op Facebook of Linkedin kan meer verkeer naar zijn of haar website krijgen door op maat gemaakte banners te plaatsen. Jim Roses kan deze content uit handen nemen en tijdrovende grafische vormgeving te verzorgen.

Leadgeneratie

Ieder bedrijf heeft behoefte aan groei en groei begint natuurlijk met nieuwe klanten. Nieuwe klanten komen voort uit kwalitatieve leads. Jim Roses genereert deze door advertenties te plaatsen op de tijdlijn van een geselecteerde doelgroep. Wij leiden vervolgens dit verkeer naar een website of een formulier. Diegenen die hun gegevens hier invullen zijn hoogstwaarschijnlijk echt geïnteresseerd in het aanbod. Voor het generen van leads hebben wij het label Cheerleads ontwikkeld.

Social media management

Veel ondernemers hebben domweg geen tijd om naast hun werk ook nog tijd te vinden om online aanwezig te zijn. Jim Roses is daarom begonnen met het hele social media proces uit handen te nemen. We bedenken met onze klanten wat we in een bepaalde maand gaan communiceren en schrijven hiervoor bijvoorbeeld een blog. Vervolgens ontwerpen wij hierbij de juiste uitingen, banners en plaatsen deze op de gewenste social media kanalen. Zo helpt Jim Roses jouw kostbare tijd te besparen en blijf je consistent zichtbaar.

Ja, ik kan hulp gebruiken bij social media vraagstukken

Bellen mag ook op nummer 071 – 573 06 43 of mail rechstreeks naar info@jimroses.nl

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.