Wordt vindbaar met SEO

Waar is jouw website?

Startende klanten kijken ons soms raar aan als we ze vragen wat ze met de website willen gaan doen. De website is immers gewoon een extraatje om ook net als de concurrent een pagina op internet te hebben? Nu we de website hebben komen de klanten toch vanzelf! Helaas gaat deze vlieger natuurlijk niet meer op. Een website heeft aandacht nodig zoals een plant water. Alleen met de juiste “voeding” en verzorging zal de website groeien. Door de website te laten groeien zal de website vindbaar worden voor de doelgroep. Kort gezegd beter vindbaar is conversie en dus meer omzet!

Niemand zal jouw website vinden als jij ze er niet naar toe leidt

Ook jouw website moet maandelijks onder handen worden genomen

SEO staat voor Search Engine Optimization. Kortweg betekent dit, dat de website relevant wordt gemaakt voor Google zodat deze wordt gevonden. Dagelijks zijn mensen op zoek naar producten, diensten en oplossingen. Ze zoeken dan worden op Google. Deze woorden noemen we zoekwoorden en deze zorgen ervoor dat mensen op sites uitkomen die aan hun vraag voldoen. Met SEO zorgen we ervoor dat we precies te weten komen waar mogelijke klanten van de onderneming naar zoeken en richten daar de website op in.

Op reis naar de eerste pagina

Het resultaat zal zijn dat de website uiteindelijk op de eerste pagina van Google terecht komt, overigens niet te verwarren met de eerste plaats van Google. Deze plaats is niet te koop en is eigenlijk de flipperkast van Google. Wanneer een zoekresultaat op een bepaald moment op de eerste plaats staat, kan dit een uur later namelijk weer anders zijn.

Wat kan Jim Roses voor jou betekenen?
Jim Roses biedt een aantal aantrekkelijk geprijsde pakketten waarmee we jouw website kunnen voorzien met interessante content, backlinks en zoekwoorden waardoor jouw website beter gevonden wordt

Aarzel niet, laat ons je helpen met jouw branding uitdagingen!