Elk bedrijf is een verhaal dat kan uitgroeien tot een merk

Jim Roses

Jim Roses ontwerpt een bedrijfsgezicht door uit te gaan van de kern waarden van een bedrijf. Dit doen we doen door eerst terug te gaan naar het absolute begin. Dit is de de tijd toen het bedrijf nog “klein” was en alles nog open lag. Er was ruimte voor creativiteit en alles was veranderlijk. In deze fase vormde zich geleidelijk de bedrijfsidentiteit. Jim Roses helpt bedrijven om terug te gaan naar dit begin door bijvoorbeeld een mindmap sessie. In deze sessie gaan we op zoek naar het hart van de onderneming en zoeken we de geur, kleur, het geluid en gezicht van het bedrijf op. Dit klinkt misschien abstract, en dat is het ook. De bedrijfsidentiteit is namelijk een ontastbare waarneming die slechts bestaat in het hoofd van de doelgroep. Uiteindelijk zal deze perceptie moeten worden blootgelegd en worden omgezet naar praktische materialen.

Jim Roses heeft twee sublabels: Videobeesten en Websitefreaks

Deze sublabels zijn er om sommige werkzaamheden binnen Jim Roses te kunnen scheiden zodat het voor klanten duidelijk wordt wat we doen. Klanten die alleen op zoek zijn naar een videocampagne zullen doorgaans op zoek gaan naar een videoproductie bedrijf. Zo zijn er ook talloze kleine startende bedrijven die op zoek zijn naar een website en die nog niet klaar zijn voor een video of animatie. In deze gevallen maken wij gebruik van deze sublabels.

Videobeesten

Video is een volle markt maar zit nog steeds bomvol met kansen. Met name een webcommercial die men via online marketing kan promoten wint aan populariteit. Jim Roses heeft veel video’s geproduceerd en heeft daarom besloten een deel van de video activiteiten onder te brengen onder een apart sublabel genaamd Videobeesten. Met dit label helpen we klanten die op zoek zijn naar krachtige video’s voor hun marketingdoelstellingen. Videobeesten produceert bedrijfsvideo’s, animaties en commercials.

Bekijk de website

Websitefreaks

Websitefreaks is het andere sublabel van Jim Roses waarbij we de kracht van Jim Roses hebben verkleint tot een korter traject speciaal gericht op starters. Wij helpen startende bedrijven aan een professioneel logo en bijbehorende huisstijl. Daarna bouwen we de website waarbij we de huisstijl als uitgangspunt gebruiken. Met name kleine bedrijven hebben baat bij deze pragmatische aanpak.

Bekijk de website

Benieuwd wat Jim Roses voor u kan doen?

Neem contact op