De kracht van een logo?

Een logo moet werken in het groot en de kleinst mogelijke vorm

Een logo is het meest heilige onderdeel van een bedrijf en haar branding. Het logo is een communicatiemiddel dat de kracht heeft om letterlijk in het geheugen van mensen te worden gegrift. Wie aan de NS denkt ziet als eerst het logo en zo is het ook met Apple, Google, Het wereld natuurfonds en Heineken. Wij nemen een logo ontwerp daarom uiterst serieus.

We willen alles van je weten

Een logo komt tot stand door samen met een bedrijf te kijken wat hun ambities en doelen zijn. Daarnaast willen we weten wie de doelgroep van een bedrijf is en wat hen typeert. Zo ontstaat er een lijst van beelden die de wereld “beschrijft” waar een bedrijf zich in bevind. Wanneer we alles over het bedrijf weten, gaan we aan de slag met ontwerpen. In de meeste gevallen leveren wij een aantal digitale schetsen af. Wanneer er een richting is gekozen dan gaan we dit logo perfectioneren.

Nog even dit

Is het logo echt van mij?
Uiteraard is het logo dat wij voor onze klanten ontwerpen echt voor onze klant. Wij rekenen geen royalties of andere ingewikkelde constructies.

Hoe leveren wij een logo af?
Jim Roseso ontwerpt alleen professionele logo’s met Adobe Illustrator. Wij leveren het logo af in alle beschikbare formaten aan die nodig zijn voor reproductie. Dit zijn de gangbare formaten als AI, EPS en SVG. Zoek je dus een uniek ontwerp en kom je er zelf niet uit? Vraag één van de mensen van Jim Roses om hulp en wij gaan je helpen aan een uniek en onderscheidend logo.

Aarzel niet, laat ons je helpen met jouw branding uitdagingen!