Labels

Jim Roses heeft drie strategische sublabels ter ondersteuning van ons hoofdmerk (Jim Roses). Omdat veel klanten zich afvragen waarom we deze labels hebben, is een heldere uitleg op zijn plaats. Wij hebben ontdekt dat het soms helpt om de markt met een “masker” te benaderen. Praktisch betekent dat we bedrijven benaderen die specifiek vragen om een video maar bijvoorbeeld wel al een website hebben. Andersom werkt het ook wanneer een bedrijf specifiek op zoek is naar videoproductie. In zo’n geval sturen benaderen we deze partij als Videobeesten. Deze labels stellen ons in staat de klant met een specifieke vraag te helpen zonder de focus te leggen op een bredere vraag wanneer dit niet nodig is. Ook hebben wij per label een aantal specialisten om alleen de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Krachtige videoproducties en animaties

Videobeesten is een label speciaal voor het produceren van video voor mkb en grotere organisaties. Video is nog steeds een belangrijk deel van ons DNA en door de jaren heen heeft Jim Roses heel veel video opdrachten uitgevoerd voor een enorme diversiteit aan klanten. Zo hebben we in veel mooie landen en met veel interessante merken mogen samenwerken. Ook nu zitten we zeker niet stil als het om video gaat. Video betekent voor ons nog steeds de manier om je bedrijf direct en persoonlijk een gezicht te geven.

Leads genereren met Facebook

Met Cheerleads.nl timmeren we aan de weg om een grote speler te worden op het gebied van Facebook marketing. Hoewel veel ondernemers sceptisch staan tegenover het gebruikt van Facebook is er een grote verandering gaande. Veel ondernemers zien de positieve waarde in van data en de enorme schat aan data die Facebook bezit. Door deze data te leren begrijpen, te meten en te combineren met een ijzersterke strategie is het mogelijk kwalitatief hoge leads te genereren. Op Cheerleads.nl vind je meer over onze filosofie en missie.

Betaalbaar webdesign voor het MKB

Websites zijn onmisbaar en waarschijnlijk heeft inmiddels iedereen een website. Toch staat de website wereld niet stil. Klanten anno nu verwachten dat hun website voldoet aan nieuwste eisen. Ze willen goed worden gevonden en tegelijkertijd willen ze een website die overzichtelijk is en waar men makkelijk kan vinden wat men zoekt. Het label websitefreaks richt zich met name op startende ambitieuze ondernemers en MKB bedrijven. Meestal hebben zijn nog geen website of een website die aan vernieuwing toe is.