LABELS

Jim Roses heeft vier labels. Dit zijn submerken die onder Jim Roses vallen om specifieke marketingactiviteiten aan de markt te verkopen. Zo nemen we bijvoorbeeld videoproductie opdrachten aan met Videobeesten voor andere branding- en reclamebureau’s. Wij stellen onze labels daarom graag even voor.

Videoproducties en animaties

Videobeesten is een exclusief merk van Jim Roses dat video en animaties verzorgt. Inmiddels hebben we video’s gemaakt voor diverse sectoren. Wij onderscheiden ons door de traditionele aanpak en beginnen bijna elke opdracht met een storyboard. Videobeesten verzorgt o.a. bedrijfsfilms, animaties, moodfilms en commercials.

Conversiegerichte Elementor of Enfold WordPress websites voor zzp’ers en het MKB

Omdat veel MKB bedrijven klein zijn en alleen bezig zijn met de dagelijks business is de website vaak verouderd. Dat is zonde, omdat ook kleinere bedrijven baat kunnen hebben bij een stabiele website die voor hen werkt. Het is vaak het enige contactmiddel tussen hen en de potentiële klant. Daarom kiezen steeds meer MKB’ers voor de praktische oplossingen van Websitefreaks waar gewoon betaalbare en betrouwbare WordPress websites worden gebouwd.

Qicara: ugc content gemaakt mensen door doodgewonen mensen

Zien doet geloven en verkopen. Iedereen weet wat influencers zijn. Dit zijn online beroemdheden met veel volgers die producten aanprijzen. Dit werkt omdat er een grote schare van volgers achter zit. Bij UGC content werkt dit anders. Dit zijn juist gewone mensen die met hun telefoon producten aanprijzen. Doordat het niet draait om volgers maar om het gezicht creëren we een stroom ogenschijnlijk tevreden gebruikers. Het is daarom voor de beoogde doelgroep veel makkelijker om zich te identificeren met deze groep dan met een stel hippe influencers.

Leadgeneratie via Facebook, Instagram of Linkedin

Aan nieuwe klanten komen is voor elke bedrijf een uitdaging. Via Facebook, Instagram en Linkedin is het gelukkig relatief gemakkelijk om jouw doelgroep te lokaliseren en hen advertenties te tonen van jouw aanbod. Cheerleads heeft een team van advertentie specialisten die met de precies van een passer en een liniaal, jouw doelgroep kunnen vinden en het jouw advertenties kunnen tonen.