Facebook marketing

facebook is net zo groot als heel Brazilië

Facebook is een platform waarbij het ledenaantal in het hele land Brazilië past. Het is daarmee dus het allergrootste social media platform ter wereld gevolgd door Instagram en Linkedin. Het is dus cliché om te zeggen dat het kansen biedt. Toch is dit zo, hoewel veel bedrijven soms twijfelen of ze op Facebook hun doelgroep kunnen bereiken.

Ja! ook jouw doelgroep zit op Facebook

Het antwoord op die vraag is ja! Iedereen zit namelijk op Facebook. Waarschijnlijk heb je zelf ook een profiel. Hoewel jij er zelf misschien niets mee doet, behalve die ene leuke jongen of meisje opzoeken, is Facebook een enorme marketing machine met potentieel voor elk bedrijf. Anders dan Linkedin, zitten mensen op Facebook als persoon. Facebook kent zijn leden dus erg goed. Ze weten welke interesses iemand heeft en welke content iemand leuk vindt. Facebook weet dit zo goed dat ze daarom mensen heel bewust kunnen targeten met advertenties.

Wat doet Jim Roses

Jim Roses maakt daarom voor haar klanten marketingcampagnes en zet die vervolgens op Facebook. Wij zorgen ervoor dat jouw advertentie wordt getest en wordt geoptimaliseerd. Jouw advertentie wordt volledig conversie gericht is opgebouwd. Zo stimuleren we dat jouw bedrijf zichtbaar wordt voor jouw doelgroep en dat ze op jouw advertentie gaan klikken met als doel de gewenste actie. Dit kan naamsbekendheid verhogen, verkoop of het invullen van NAW gegevens zijn.

Aarzel niet, laat ons je helpen met jouw branding uitdagingen!