Diensten | Fotografie

Fotocampagnes versterken uw bedrijfsidentiteit

Door de vele foto’s op internet en social media, weten we steeds beter wat men mooi vindt en wat niet. Maar ook ontdekken we het belang van fotografie wanneer het gaat om branding en marketing. Een fotoshoot voor een nieuwe campagne gaat niet alleen om de omgeving, het product, of het model. Met fotografie vertellen wij een verhaal. De vraag is vervolgens hoe gaat dit dan in zijn werk?

Van fotoshoots naar foto’s en naar branding

Allereerst gaat Jim op zoek naar de identiteit van het bedrijf. Bent u hip en trending, conservatief, traditioneel, innovatief? Wat doen uw concurrenten wanneer het gaat om branding en marketing. Op welke manier profileren zij zich? En wat is gangbaar in de branche? Dit beeld geeft een duidelijk zicht op de positie van uw bedrijf in het branding en marketing landschap. Met deze kennis in gedachte, gaat Jim op zoek naar vernieuwing en verbetering om uw bedrijf te laten flaneren als een parade paard in de optocht. Dit zal uiteindelijk leiden naar een verhaal over uw bedrijf.

Foto’s moeten passen bij uw bedrijfsidentiteit

Nadat uw branding verhaal voor de campagne in is ontwikkeld, zullen er thema’s per seizoen aan worden verbonden die allemaal het branding verhaal ondersteunen. Deze thema’s worden vervolgens in kleine hoofdstukjes binnen het verhaal geplakt. Wat uiteindelijk resulteert in een shoot met een verhaal. De thema’s zijn belangrijk om op lange termijn uitzonderlijk te blijven in uw communicatie naar de buitenwereld toe. Ook ondersteunen de thema’s een eenduidige communicatie door de tijd heen, waardoor stabiliteit van het bedrijf waar het gaat om marketing en branding wordt vergroot.

 

Website Fotografie
Website Fotografie
Website Fotografie

De stijl bepalen

Nadat alle thema’s zijn ontwikkeld wordt de fotografie stijl bepaald en worden alle benodigdheden bij elkaar gezocht die het thema in beeld brengen. Hoe wordt dit voor u duidelijk gemaakt in het process? Allereerst maakt Jim een moodboard. Dit is een verzameling van online en offline beelden bij elkaar gestoken om een gevoel te creeren. Op basis van het moodboard zullen eventueel de locaties worden gescout voor de shoot. Maar ook heeft Jim een compleet team van professionals, zoals fotografen, make up artists, stylisten, en producenten. Daarnaast kan Jim ook de casting verzorgen voor verschillende shoots. Het vinden van de juiste modellen of acteurs is zeer bepalend voor uw beeldmerk. Zij worden het gezicht van uw bedrijf voor een seizoen. Jim Roses is actief op verschillende shoots. Zo moet u denken aan commerciele fotografie, zoals advertenties, editorials, advertorials, abri campagnes, mode fotografie, bedrijfsfotografie.

Nabewerking

Nadat de shoot tot een success is gefotografeerd, komt het selectie proces. Jim is altijd nauw betrokken bij het selectie proces van de foto’s zodat u altijd met de juiste foto’s naar buiten komt en alleen met het beste resultaat de wereld kunt veroveren. De geselecteerde foto’s worden vervolgens geretoucheerd tot in de perfectie. Denk hier bij aan het weghalen van oneffenheden bij modellen of acteurs, het aanpassen van kleuren en storende elementen weghalen uit de foto.Alle foto’s worden altijd aangeleverd in de juiste formaten. Fotografie kan op vele media worden ingezet. Denk hierbij aan billboards, POS materialen, Advertenties, abri campagnes, flyers, folders, posters etc. Tijdens de fotoshoot wordt hier ook rekening mee gehouden. Hiermee kunnen de foto’s op veel verschillende manieren gebruiken.

foto website maken
Jim Roses Website Fotografie
Jim Roses Website Fotografie
Jim Roses Website Fotografie
Jim Roses Website Fotografie
Website Fotografie Jim Roses
Website Fotografie Jim Roses
Website Fotografie Jim Roses
Website Fotografie Jim Roses
Website Fotografie Jim Roses

Benieuwd wat Jim Roses voor u kan doen?

Neem contact op