Praktische en overzichtelijke dienstverlening

Jim Roses biedt een aantal overzichtelijke diensten om uw bedrijfsidentiteit te versterken. Van grafische ontwerpen tot videoproducties alles doen we zo veel mogelijk in huis.

corporate fotografie

Fotografie

Stel u heeft een nieuwe website laten bouwen maar nog geen foto’s. Dan kunt u natuurlijk uw website vullen met stockfoto's. Helaas kleven aan stockfotografie talloze nadelen.

Lees meer
video animatie

Video en animaties

Wist u dat er op dit moment meer mensen tv kijken op Youtube dan op een gewone huis televisie? Ook voor uw organisatie schept dit enorme kansen om uw doelgroep te bereiken.

Lees meer
conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling

In het wonderlijke land van marketing en reclame vliegen de termen om uw oren. Conceptontwikkeling is zo’n term die u van iedereen hoort maar waarvan u misschien nauwelijks weet wat het is.

Lees meer
commercial Jim Roses

Commercial

Een commercial is een videoadvertentie op Tv of het web. Vooral in de jaren voor dat het internet zijn intrede deed, was een Tv commercial het hoogst haalbare en dé manier om echt bekend te worden.

Lees meer
vormgeving

Vormgeving

Met vormgeving verstaat Jim voornamelijk grafische vormgeving en hier houdt hij met hart en ziel van. Het is de kern van alles wat hij doet. Grafische Vormgeving is essentieel en de absolute Genesis van alle marketing materialen.

Lees meer

Meer weten

Wilt u gewoon eens van gedachte wisselen over uw eigen ideeën? U bent van harte welkom om eens met ons te komen praten. Samen onderzoeken we in een korte vrijblijvende sessie wat er voor u nodig is om u verder te helpen.

Contact

Benieuwd wat Jim Roses voor u kan doen?

Neem contact op