Content creatie

Content die zichzelf terugverdient

Geen merk kan zonder content. Het is de content die een merk zijn inhoud geeft waardoor een doelgroep blijft terugkomen. Vergelijk het met de krant. Wanneer er elke dag hetzelfde nieuws in zou staan, dan is het niet meer interessant. Maar wat is content? Wie het woord content op gaat zoeken komt een waslijst aan betekenissen. Met content kan tekst, beeld, video en graphics worden bedoeld. Jim Roses verzorgt met name foto en videocontent voor online gebruik. Daar komt bij dat wij hierbij altijd een einddoel voor ogen houden. Moet de content overtuigen, informeren of verkopen. Wanneer we dit weten bouwen wij een mix van verschillende soorten content. Dit verhoogt de kans dat de investering die je doet in het produceren van jouw content ook wordt terugverdiend.

Wat Jim Roses bedoelt met onderscheidende content!

Maar wat is content? Wie het woord content op gaat zoeken komt een waslijst aan betekenissen. Met content kan tekst, beeld, video en graphics worden bedoeld. Jim Roses verzorgt met name foto en videocontent voor online gebruik. Daar komt bij dat wij hierbij altijd een einddoel voor ogen houden. Moet de content overtuigen, informeren of verkopen. Wanneer we dit weten bouwen wij een mix van verschillende soorten content. Dit verhoogt de kans dat de investering die je doet in het produceren van jouw content ook wordt terugverdiend.

Veel van onze klanten vragen ons vaak, ze één reden te geven waarom ze het laten maken van content moeten uit besteden. Het antwoord is tijd, heel veel tijd. Het bedenken en maken van content kost namelijk veel tijd. De meeste ondernemers verslikken zich daar lelijk in en besluiten dan vaak alsnog dat dit moet worden uitbesteed. Daarom wil Jim Roses jouw exclusieve partner worden in het ontwikkelen van al jouw onderscheidende content. Jim Roses heeft ervaring met het verzorgen van foto en videoshoots en grafische vormgeving. Ook leveren wij tekstuele content via onze copywriters.

Aarzel niet, laat ons je helpen met jouw branding uitdagingen!