#BRANDING ZIET IEDEREEN WAT JIJ WIL DAT ZE IN JOU ZIEN?

Bedrijven zonder een krachtige positionering bedienen de hele wereld, en dus niemand!

Wie ben je als bedrijf en hoe kom je over? Al deze vragen zijn voor veel bedrijven al moeilijk te beantwoorden, laat staan de vraag hoe ze dit vertalen naar effectieve communicatie. Alles draait daarom om de juiste positionering wat daarna wordt vertelt in krachtige branding. Toch klinkt dat woord heel generiek en misschien weet je niet eens wat het echt betekent. Voor Jim Roses is branding het proces van het vormgeven van de perceptie die mensen hebben van jouw bedrijf, producten of diensten. Hierna volgt het communiceren van jouw unieke waarde propositie en het opbouwen van een sterke band met je doelgroep. Alle branding activiteiten zijn feitelijk het fundament van jouw merk.

Branding is het hart van alle communicatie

Het hebben van een sterk merk bepaalt het succes van een bedrijf. Het kan loyaliteit en vertrouwen opbouwen bij klanten, wat leidt tot herhaalaankopen en positieve mond-tot-mondreclame. Het kan je onderscheiden van de concurrentie en een emotionele connectie tot stand brengen met je doelgroep. Wat je als bedrijf in gelooft en wat jouw diensten uniek maken voor jouw klant zijn essentiële bouwstenen voor het succes van jouw bedrijf. Deze elementen moeten consistent worden doorvertaald in alle visuele instrumenten van jouw merk. Denk hierbij aan jouw logo, slogan, verpakking, website en sociale media uitingen.

Onze brandingdiensten

Positionering

Wie ben je als bedrijf en hoe kom je over? Al deze vragen zijn voor veel bedrijven al moeilijk te beantwoorden, laat staan de vraag hoe ze dit vertalen naar effectieve communicatie. Onze diensten zijn daarom gericht deze vragen effectief en pragmatisch aan te pakken. Dit doen we door ons onboardingsprogramma waarbij we

Logo en huisstijl ontwerp

Wij bieden we breed scala aan diensten op het gebied van grafisch ontwerp. Ons team van getalenteerde ontwerpers is gespecialiseerd in het creëren van visueel aantrekkelijke en effectieve ontwerpen voor verschillende toepassingen. Hier zijn enkele van de services die we aanbieden: logo ontwerp, huisstijlen, print en drukwerkontwerp, webdesign en social media materialen.

Consultancy

Wie ben je als bedrijf en hoe kom je over? Al deze vragen zijn voor veel bedrijven al moeilijk te beantwoorden, laat staan de vraag hoe ze dit vertalen naar effectieve communicatie. Onze diensten zijn daarom gericht deze vragen effectief en pragmatisch aan te pakken. Dit doen we door ons onboardingsprogramma waarbij we in een live sessie samen antwoorden vinden op een aantal belangrijke vragen zoals:

  • wie is mijn klant?
  • wat zijn hun wensen?
  • waarom moeten ze daarvoor bij ons bedrijf zijn?

In feite gaan we weer terug naar de basis en “verkopen” wat jouw klanten willen hebben.

Ja, ik kan hulp gebruiken bij het branden van mijn bedrijf!

Bellen mag ook op nummer 071 – 573 06 43 of mail rechstreeks naar info@jimroses.nl

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.