Branding

De kunst van de onuitwisbare indruk!

Veel bedrijven worstelen met hun merkpositie. Dit kan zijn door een gebrek aan kennis, of middelen. Bedrijven die wel beschikken over een sterk bedrijfsgezicht hebben vaak te maken met een discrepantie tussen UX design en vormgeving

Wij helpen bedrijven in deze zoektocht om een sterkere merk presentatie op te zetten. Dit doen we door het ontwerpen van huisstijlen, fotografie en video. Het onderscheidend vermogen van Jim Roses is dat wij dit koppelen aan meer conversie. Wij ontwerpen daarom altijd met het oog op leadgeneratie.

Het logische 3 stappen model naar succesvolle branding

Ontwerpen

Door krachtige communicatie te ontwerpen geven we elk bedrijf een sterker gezicht. Dit kan o.a. door het (her)ontwerpen van het logo en huisstijl.

Positioneren

Wij vragen elke klant op waar het bedrijf zich op richt. Hoe ziet deze doelgroep eruit, wat beweegt hun en waarom “kopen” ze bij de klant. Kortom wij willen dat de gehele branding in het teken staat van de ideale klant.

Adverteren

Als we weten wie de doelgroep is en wat de dienst is waarvoor men komt, gaan we adverteren. Dit kan via Facebook, Linkedin of gewoon via een blog. Het doel is om een boodschap zodanig aantrekkelijk te maken dat de doelgroep wordt geprikkeld. Deze acties maken wij meetbaar zodat we precies zien wat de beoogde doelgroep nieuwsgierig maakt.

Voorbeelden van branding projecten

Heb jij ook behoefte aan branding? Laat het ons weten

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.