Blog

Content

Content is belangrijker dan ooit. Waar je een aantal jaar geleden nog een half jaar of een jaar met jouw campagne kon schermen, is dat nu saai en langzaam. De omloop snelheid van content is vele malen sneller geworden door de groeiende populariteit van platforms als Facebook en Instagram.Maar wat wordt er dan precies verstaan onder content?

Waar moet je aan denken bij het gebruik van online marketing?

Online marketing is het voortdurend inzetten en optimaliseren van meetbare marketingactiviteiten via het internet, om via deze weg leads te verzamelen en conversies te genereren. Met deze activiteiten kan je de waarde van jouw bedrijf goed overbrengen op je potentiële klanten. Online marketing wordt via verschillende wegen en kanalen ingezet.

Hoe schrijf je een brandfilosofie?

Voordat we je gaan vertellen hoe je een brand philosophy schrijft en wat je er aan hebt, is het belangrijk om te weten wat het precies is. Filosofie hoeft gelukkig niet heel erg wollig te zijn, maar het is wel erg belangrijk. 

Wie is jouw doelgroep?

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd waarom jouw doelgroep jouw doelgroep is? Zowel de zin als de vraag klinkt raar, maar deze vraag moet je als ondernemer regelmatig aan jezelf stellen. Behoeftes en interesses van je doelgroep veranderen namelijk met de tijd mee.

Wat is branding?

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van de term branding. Iedereen zegt dat dit erg belangrijk is om je bedrijf te promoten. Maar wat is branding eigenlijk en waarom is dit zo belangrijk? Branding komt onder andere tot uiting door het gezamenlijke spel tussen naam, symbolen en ontwerp dat wordt gecreëerd om herkenbaarheid te creëren. Het doel is eigenlijk altijd om jezelf te profileren en te differentiëren van de concurrentie. Het geeft een bepaald gevoel of een referentie aan jouw bedrijf.

Waarom je in 2021 meer video content moet inzetten?

none dent que nulpa volorem quiatatus remquat delit, cus eumquiaeped ut liquid qui to estiorro experest, sitatem. Itio totas molore lamendaepe nobitin cuptium ea audae et asi is alique exceped eiciundi omnis aut quae vernatiant.